Braškių limonadas - privalote išbandyti!

(1)

Išnaudokite savo vasarines braškes kitame sodo vakarėlyje ar susitikime su šiuo lengvu naminiu limonadu.

Ingredientai:

175 g cukraus

400 g braškių, nuplautų ir supjaustytų ketvirčiais, taip pat papildomų nesmulkintų braškių patiekimui (nebūtina)

200 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių (apie 4-5 citrinų sultys)

ledukų, patiekti

Metodas

1 ŽINGSNIS

Supilkite cukrų ir 1 litrą vandens į puodą ant vidutinės ugnies ir kaitinkite maišydami, kol cukrus ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir palikite visiškai atvėsti.

2 ŽINGSNIS

Sudėkite braškes į trintuvą ir sutrinkite iki tyrės. Jei norite, galite perkošti per ploną tinklelį sietelį, kad pašalintumėte visas sėklas. Įdėkite braškių tyrę į didelį ąsotį su cukrumi ir citrinos sultimis ir išmaišykite, kad susimaišytų. Išpilstykite į stiklines, užpildytas ledukais, ir patiekite papuoštą sveikomis braškėmis, jei norite. 

Parengta pagal: www.bbcgoodfood.com

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder