Norint paruošti tortą, nereikia valandų valandas stovėti prie viryklės, pjaustyti pyragaičių ir ruošti sudėtingos grietinėlės.
Skanų ir paprastą tortą galima pagaminti iš pačių paprasčiausių produktų - grietinės ir sausainių.
Receptą galima perdaryti pagal savo skonį - pridėti vaisių ar riešutų.
Šis greitas nekepamas tortas taps jūsų mėgstamiausiu desertu.
Greitas nekeptas pyragas su sausainiais ir grietine
Sudedamosios dalys:
- Sausainiai - 350 g;
- 20% grietinės - 350 g;
- cukraus - 100 g;
- kakavos miltelių - 30 g;
- graikiniai riešutai papuošimui (nebūtina).
Taip pat reikės torto formos ir maistinės plėvelės. Cukrų galima pakeisti kondensuotu pienu.
Gaminimas:
- Į didelį dubenį sudėkite grietinę, cukrų ir kakavą. Grietinėlę plakite plaktuvu arba mikseriu, kol ištirps visas cukrus.
- Uždenkite formą maistine plėvele, kad desertą būtų lengva išimti.
- Ant dugno sudėkite sausainių sluoksnį. Tada ištepkite kremu. Pakaitomis, kol baigsis ingredientai.
- Sausainiai turi būti viršuje - juos ištepkite plonu kremo sluoksniu. Palikite šiek tiek kremo ir sausainių tortui papuošti.
- Desertus viršuje uždenkite maistine plėvele ir 2-3 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad tortas be kepimo įsigertų ir suminkštėtų.
- Atsargiai išimkite desertą iš formos naudodami maistinę plėvelę. Padėkite ant plokščios lėkštės.
- Šonus aptepkite likusiu kremu ir apibarstykite trupintais sausainiais. Ant viršaus pabarstykite riešutų.
Rašyti komentarą