Šių agurkų paruošimas neužima daug laiko. Vasara - ne tik karščio ir ilgų dienų, bet ir šviežių vaisių bei daržovių metas.
Tarp jų ypatingą vietą užima agurkai, kurie yra ne tik skanūs, bet ir naudingi. O kaip įsivaizduoti vasarą be traškių agurkų, taip papildančių bet kokį patiekalą?
Šiandien pasidalysime paruošimo paslaptimis, kad jūsų agurkai visada būtų traškūs, kvapnūs ir labai skanūs.
Šis receptas nereikalauja daug laiko ir pastangų, nes agurkai marinuojami per naktį.
Jums reikės:
- 1 kg šviežių agurkų.
- 1 litro vandens
- 2 valg. š. druskos
- 1 ryšulėlio krapų
- 1 galvutės česnako
- 1-2 lauro lapai
- 5-6 juodųjų pipirų žirnelių
Paruošimo būdas:
- Agurkus kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite.
- Į puodą arba stiklainį supilkite vandenį, įberkite druskos, lauro lapų, pipirų ir užvirinkite.
- Į verdantį vandenį sudėkite agurkus, krapus ir griežinėliais supjaustytą česnaką.
- Palikite agurkus marinuotis per naktį kambario temperatūroje.
- Ryte agurkai jau paruošti!
Rašyti komentarą