
Išbandykite bent kartą ir tikrai „įsimylėsite“: salotos „Elena“ - nebrangios ir pasakiškai skanios
Šis receptas visiems patiks dėl savo paprastumo, tačiau jį galima nedvejojant dėti ant šventinio stalo. Jos subtilus skonis užkariaus kiekvieno širdį.
Ingredientai:
Kietasis sūris 130 g
virtos vištienos filė 220 g
žalios morkos 1 vnt.
2 skiltelės česnako
virti kiaušiniai 4 vnt.
majonezo pagal skonį
druskos ir pipirų
pagal skonį
Gaminimo procesas:
Išdėliokite ant dugno tarkuotą kietąjį sūrį ir patepkite majonezu.
Supjaustykite virtą vištienos filė, ją pasūdykite, sudėkite ant viršaus ir vėl patepkite majonezu.
Tarkuotas morkas sumaišykite su česnaku ir majonezu, tada sudėkite kitą sluoksnį.
Paskutinį sluoksnį vėl uždenkite tarkuotu kiaušinio baltymu ir majonezu.
Salotas pabaigti vėl aptepti tarkuotais kiaušinių tryniais ir majonezu.
Rašyti komentarą