
Išradingas būdas 10 kartų pagerinti kiaušinienę: tai ingredientas, apie kurio poreikį net nenutuokėte
Pavyzdžiui, kepant kiaušinius keptuvėje su traškiais džiūvėsėliais. Šis būdas ne tik suteikia tekstūros ir sodraus skonio, bet ir atrodo įspūdingai.
Kaip pasigaminti kiaušinienę su džiūvėsėliais
Šį būdą įkvėpė legendinė San Francisko virtuvės šefė Judy Rogers, paprasto Kalifornijos maisto gaminimo stiliaus pradininkė.
Pirmiausia paruošiame džiūvėsėlių mišinį.
Lygiomis dalimis sumaišykite panko džiūvėsėlius ir tarkuotą parmezaną. Įdėkite žiupsnelį Alepo pipirų (jie švelnesni už įprastus raudonuosius pipirus), truputį acto rūgštumui, šviežių čiobrelių lapelių ir sezamo sėklų.
Apkepkite džiūvėsėlius.
Supilkite mišinį į nepridegančią keptuvę, įpilkite šiek tiek sviesto ir kepkite, kol džiūvėsėliai taps auksiniai ir traškūs.
Įmuškite kiaušinius.
Padarykite džiūvėsėliuose keturis nedidelius įdubimus, į kiekvieną jų įpilkite po truputį sviesto ir atsargiai įmuškite kiaušinius.
Kiaušinius kepkite uždengę dangčiu.
Uždenkite keptuvę dangčiu, kad garai padėtų tolygiai iškepti kiaušinius. 5 minutes - baltymai taps tankūs, o tryniai liks skysti. Norite tirštesnio trynio? Virkite dar 1-2 minutes.
Rašyti komentarą