Jei ruošiate varškėčius,tai tik taip: orkaitėje keptų varškėčių lazdelės su kondensuotu pienu

(1)

Šis varškės lazdelių su kondensuotu pienu receptas orkaitėje taps jūsų nauju mėgstamu desertu. Jei ruošiate varškėčius, tai tik taip! Jie gaunasi minkšti ir purūs viduje, su plutele išorėje, o kondensuotas pienas virsta aromatinga karameline glazūra.

Receptas: 

500 g varškės (pertrinti per sietelį), 1 kiaušinis, 3 šaukštai miltų, 2 šaukštai cukraus ir žiupsnelis druskos. 

Suminkykite vienalytę tešlą, suformuokite iš jos pailgas lazdeles ir sudėkite jas į kepimo formą. Apipilkite varškėčius 4–5 šaukštais kondensuoto pieno ir kepkite 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes, kol jie taps auksiniai.

Skonis – idealus kreminio saldumo balansas su karamelės natomis. Šie varškėčiai ypač skanūs šilti su grietine arba uogiene. Receptas paprastas net pradedantiesiems kulinarams!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder