Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Taip
Taip,

Taip,atskiesti virintu pienu,truputį sviesto ir dar galima sūrio smulkiai tarkuoto,gal patiks,gaunasi skonis ypatingas,skanaus..

Oj gerai mes cia pajiesam
Oj gerai mes cia pajiesam,

Oj gerai cia pajesim

.....
.....,

Aš pilu pieną ir dedu sviesto,kartais ištirpintu kartais ne. Tai pati skaniausiai košė.Nesuprantu kam dar aliejaus pilti.Pienas,sviestas ir bulvė natur produkt.

Regina
Regina,

Rašė rašė tiek daug apie tą bulvių košę, o į paklausimą taip ir neatsakė.Parašė ko dėti, o kodėl bulvių košė kai kam gaunasi vandeninga arba kaip klijai, į tai neatsakė.Norint skanios bulvių košės, kad nebūtų vandeninga virkite iš miltingų arba pusiau miltingų rūšies bulvių.Išvirę bulves gerai nuo jų nusunkite vandenį.Tuomet košė nebus vandeninga.Norint, kad košė nebūtų kaip klijai, išvirtas ir nusunktas bulves rankiniu būdu su bulvėms skirtu grūstuvu gerai labai gerai bulves reikia sugrūsti iki vientisos masės žinoma pridedant steaipsnyje nurodomus visus priedus kas iš jų jums labiausiai patinka.Bulves malant su virtuviniais kombainais ar dar kokiais į tai panašiais aparatais visada jums gausis bulviniai klijai, o ne bulvių košė.Grūskit virtas bulves su rankiniu mediniu kočėlu skirtu bulvėms grūsti kaip, mama daro, senelė darė ir turėsite nuostabę bulvių košę.Sėkmės ir skanaus.

Makalošė
Makalošė,

Šis tekstas - atsitiktinų pastraipų košė makalošė...

Ona
Ona,

Sudo malimas debilams

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.