Kaip išskirtinai paruošti lašišą: šefas dalijasi mėgstamiausiu Richardo Gere'o receptu

(1)

Pagrindinis tokio patiekalo akcentas - sviesto padažas.

Lašiša yra labai universalus baltymas, kuris puikiai tinka suši, salotoms ir bet kokiems kitiems patiekalams.

Jei šaldytuve turite lašišos, bet nežinote, ką su ja daryti, yra puikus receptas, kurį dievina amerikiečių aktorius Richardas Gere'as, rašo „Parade“.

Svarbiausia šio recepto dalis - rudojo sviesto padažas.

Kaip paruošti lašišą pagal mėgstamiausią Richardo Gere'o receptą?

Richardo Gere'o mėgstamiausią receptą sudaro kepta škotiška lašiša su spagečiais su cukinijomis ir saldžiųjų svogūnų tyre.

Jį pateikė Filadelfijos restorano „The Dandelion for People“ virėjas Joe Monnichas.

Patiekalo ingredientai

  • Spagečiai iš dviejų patisonų;
  • 2 ryšulėliai šviežių čiobrelių;
  • 11 lauro lapų;
  • alyvuogių aliejaus pagal skonį;
  • druskos pagal skonį;
  • pipirų pagal skonį;
  • ¼ puodelio sviesto, plius 2 šaukštai;
  • 4 puodeliai smulkintų svogūnų;
  • cukraus pagal skonį;
  • 2 lašišos filė be kaulų ir odos.
Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder