Nieko naujo,tokius šaltibarščiais gaminu daugiau kaip 50 metu
Kulinarija
Kulinarija ,
Jovalas, būtų gėda tokią nesąmonę skelbti. Jeigu neišena sukurti kažką naujo ir skanaus, nesugebėjimo rodyti nereikėtų.Matosi, kad šeimininkės iš tamstos neišeis.Gera šeimininkė ir iš kirvio gerą košę išverda, ir sukuria naujų, gerų patiekalų. Ne jūsų tamstyte šis ,,arkliukas".
bigcatwar
bigcatwar,
..galima su fantazija,bet galva turi patarti,kunui...Yra Klasika ir trenktumas-imesk sokolado...
Barbora
Barbora,
Na nežinau ,bulvės įdėtos į šaltsriubę ,atrodo ,kaip kiaulių edalas!
Rita P.
Rita P.,
Čia šaltsriubė, o ne šaltibarščiai - šalti baršsčiai, kokie šaltibarščiai, be barščių?
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Nieko naujo,tokius šaltibarščiais gaminu daugiau kaip 50 metu
Jovalas, būtų gėda tokią nesąmonę skelbti. Jeigu neišena sukurti kažką naujo ir skanaus, nesugebėjimo rodyti nereikėtų.Matosi, kad šeimininkės iš tamstos neišeis.Gera šeimininkė ir iš kirvio gerą košę išverda, ir sukuria naujų, gerų patiekalų. Ne jūsų tamstyte šis ,,arkliukas".
..galima su fantazija,bet galva turi patarti,kunui...Yra Klasika ir trenktumas-imesk sokolado...
Na nežinau ,bulvės įdėtos į šaltsriubę ,atrodo ,kaip kiaulių edalas!
Čia šaltsriubė, o ne šaltibarščiai - šalti baršsčiai, kokie šaltibarščiai, be barščių?
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.