Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gintaras
Gintaras ,

Primygtinai rekomenduoju, apskritai nieko n i e k a d a nekepkite keptuvėje ar ant grotelių!.. Mėsą t i k vyrkite!!! Ir štai kodėl, cituoju: ,,Akrilamidas yra cheminis junginys, susidarantis aukštoje temperatūroje (aukščiau nei +120 C) termiškai apdorojant daug angliavandenių, tokių kaip krakmolas, gliukozė, fruktozė, kurie turi mažai drėgmės. Akrilamidas susidaro reaguojant redukuojantiems cukrams ir amino rūgščiai asparginui. (...) Tai bulvių traškučiai, gruzdintos bulvytės, sausainiai, vafliai, trapučiai, sausi pusryčiai, tirpi kava, kavos pupelės, kavos pakaitalai, duona, perdirbti grūdiniai maisto produktai kūdikiams ir mažiems vaikams.’’ ( Akrilamidai - Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba)

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.