Citrininis pyragas

Malonumas kiekviename kąsnyje: Jamie Oliveris dalijasi lengvai pagaminamo citrininio sūrio pyrago receptu

(1)

Garsus virtuvės šefas Jamie Oliveris pasidalijo paprastu citrininio sūrio pyrago receptu. Jo užteks 12 žmonių, o paruošimas užtruks vos valandą.

J. Oliveris "Express" sakė, kad sūrio pyrago tekstūra "nebus visiškai glotni, bet bus skani".

Norėdami pasigaminti desertą, paimkite:

  • imbierinių riešutų sausainių - 250 g;
  • kiaušinių - 4 vnt;
  • vanilė;
  • cukraus pudros - 100 g;
  • kreminis sūris - 680 g;
  • citrina - 1 vnt;
  • aviečių - 300 g.

Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 160 °C temperatūros. Ištirpinkite sviestą 28 cm keptuvėje ant silpnos ugnies.

Tada sausainius sutrinkite į trupinius. Išjunkite kaitrą po keptuve, sudėkite sausainius ir išmaišykite.

Paimkite 28 cm kepimo formą arba naudokite tą pačią keptuvę, jei galite ją įdėti į orkaitę.

Masę paskleiskite, išsklaidykite ir paskirstykite tolygiu sluoksniu, šonus galite šiek tiek pakelti.

Kepkite penkias minutes ir išimkite iš orkaitės.

Kiaušinius išplakite su vanile ir didžiąja dalimi cukraus pudros.

Tada sudėkite kreminį sūrį ir citrinos sultis, viską išmaišykite.

Mišinį tolygiai supilkite ant sausainių pagrindo.

Tada šakute sutrinkite pusę aviečių ir likusį cukraus pudrą.

Sukratykite į formą ir kepkite 15 minučių.

Tada sudėkite likusias avietes, pabarstykite cukraus pudra ir dar 10 minučių palaikykite.

Prieš patiekiant desertą dvi valandas palaikykite šaldytuve.

Be to, J. Oliveris pasidalijo citrininio pyrago receptu.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder