Paruošimo laikas:
Paruošimas: 15 minučių
Bendras laikas: 15 minučių
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
3 puodeliai (apie 180 g) pjaustytų romaninių salotų
360 g keptos vištienos (gali būti grilyje kepta, keptuvėje ar suktinuko vištiena)
80 ml Cezario padažo
30 g šviežiai tarkuoto parmezano sūrio
1/2 puodelio (apie 20 g) naminės skrudintos duonos kubelių (krutonių)
Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai, pagal skonį
4 kvietiniai tortilijų papločiai (apie 25 cm skersmens)
Instrukcijos:
Paruoškite įdarą:
Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, pjaustytą vištieną, Cezario padažą, parmezaną ir krutonus. Gerai išmaišykite naudodami žnyples. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Jei norite – įpilkite šiek tiek daugiau padažo.
Pašildykite tortilijas:
Didelėje keptuvėje pašildykite kiekvieną tortiliją ant vidutinės ugnies po 15–30 sekundžių iš kiekvienos pusės, kol taps elastingos. Uždenkite šiltu rankšluosčiu, kad nesukietėtų. Arba pašildykite mikrobangų krosnelėje tarp dviejų popierinių rankšluosčių 15–30 sekundžių.
Sukite suktinukus:
Išdėliokite tortilijas ant švaraus paviršiaus. Į kiekvieną dėkite ketvirtadalį įdaro į centrą. Užlenkite šonus, tada susukite kaip buritą. Jei reikia, įbeskite medinį dantų krapštuką, kad suktinukas išlaikytų formą. Supjaustykite pusiau arba patiekite visą.
Pastabos:
Suktinukai skaniausi tą pačią dieną, bet ingredientus galite pasiruošti iš anksto.
Šaltinis: www.twopeasandtheirpod.com
Rašyti komentarą