Mišrainė, kurią pamilsite: receptas iš seno žurnalo, kuris tiks kiekvienai dienai ir šventėms

Salotų niekada nebūna per daug, ypač kai jas patiekiame ant šventinio stalo.

Jei paprastai gaminate tradicines , turėtumėte patikrinti šį seną 90-ųjų receptą.

Ingredientai

  • 2 rūkytos vištienos šlaunelės
  • virti kiaušiniai 3 vnt.
  • virtų bulvių 2 vnt.
  • kietasis sūris 100 g
  • marinuotų grybų 200 g
  • ryšulėlis žalumynų
  • majonezo 3 valgomieji šaukštai

Paruošimo būdas:

  1. Nulupkite virtas bulves, sutarkuokite jas stambia tarka į salotinę. Tokiu pat būdu nulupkite ir sutarkuokite kiaušinius.
  2. Iš vištienos pašalinkite kaulus ir odą. Supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotinę.
  3. Pievagrybius perpjaukite per pusę arba ketvirčiais, suberkite į salotas.
  4. Smulkiai supjaustykite žoleles. Pridėkite prie likusių ingredientų.
  5. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite.

Mėgaukitės!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder