Mišrainė, kurią pamilsite: receptas iš seno žurnalo, kuris tiks kiekvienai dienai ir šventėms
Jei paprastai gaminate tradicines , turėtumėte patikrinti šį seną 90-ųjų receptą.
Ingredientai
- 2 rūkytos vištienos šlaunelės
- virti kiaušiniai 3 vnt.
- virtų bulvių 2 vnt.
- kietasis sūris 100 g
- marinuotų grybų 200 g
- ryšulėlis žalumynų
- majonezo 3 valgomieji šaukštai
Paruošimo būdas:
- Nulupkite virtas bulves, sutarkuokite jas stambia tarka į salotinę. Tokiu pat būdu nulupkite ir sutarkuokite kiaušinius.
- Iš vištienos pašalinkite kaulus ir odą. Supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotinę.
- Pievagrybius perpjaukite per pusę arba ketvirčiais, suberkite į salotas.
- Smulkiai supjaustykite žoleles. Pridėkite prie likusių ingredientų.
- Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite.
Mėgaukitės!
Rašyti komentarą