Per 5 minutes pagaminamas lengvas arbūzų šerbetas

Greitai išplakite šį paprastą arbūzų šerbetą per mažiau nei 5 minutes. Puikiai tinkantis vasarai, šis saldus, gaivus skanėstas iš tikrųjų yra sveikas ir veganiškas.

INGREDIENTAI

  • 2 puodeliai arbūzo, supjaustyto kubeliais
  • 1/2 laimo sulčių

INSTRUKCIJOS



Arbūzą supjaustykite kubeliais ir padėkite nakčiai į šaldiklį.

Į virtuvinį kombainą įdėkite kubeliais supjaustytą, šaldytą arbūzą ir įpilkite šiek tiek laimo sulčių.

Pradžioje nepilkite per daug skysčių, nes kitaip jis taškysis iš virtuvės kombaino. Pradėkite nuo kelių lašų ir palaipsniui įlašinkite daugiau, kol apdorosite šerbetą.

Tęskite arbūzų ir laimo sulčių apdorojimą virtuvės kombainu, kol gausite šerbetą primenančią tekstūrą. Jei reikia skonio ir tekstūros, galite įpilti šiek tiek daugiau laimo sulčių.

Jei norite saldesnio šerbeto, galite įdėti šiek tiek medaus ar kito pasirinkto saldiklio. 

Patiekite iš karto.

Pastabos:

Jei norite pasaldinti jį paprastu cukraus sirupu, kaip paprastai daroma, galite pasigaminti vienodomis dalimis cukraus ir vandens ir pavirti keletą minučių ant silpnos arba vidutinės ugnies. Atvėsusį sirupą su arbūzo gabalėliais galite įpilti į virtuvinį kombainą.

Parengta pagal: www.thethingswellmake.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder