Ingredientai:
Kiaušinis - 1 vnt. Kas?
Cukrus - 15 g. Kas? Gramai rašomi be TAŠKO!!!
Vanilinio cukraus - 5 g. Ko? 🙄
Kefyras - 350 g (2,5 % riebumo) Kas?
Miltai - 340 gramų. Kas? Kodėl gramų pilnas žodis, jei prieš tai rašėte santrumpą???
Soda - 3 gramai Kas? Kodėl gramai pilnas žodis, jei prieš tai rašėte santrumpą???
Aliejus kepimui Kas?
Blynų mėgėjas
Blynų mėgėjas,
Pašildyti jogurtą iki 40% ar kefyrą taip ir nesupratau..
Elė
Elė,
Iš kažkur tai atsirado jogurtas
Kepam
Kepam,
Skaitau recepta , ok viskas aišku. Skaitau paruošima..... opa kosmosas dar jogurtas iš kur? , recepte nieko nemini apie joki jogurta , skaitom toliau o atsirado kefyras ... kada? Neaišku. Bet jis sąveikauja su soda o tai jau gerai! :D
Saulys
Saulys,
O tai kada kefyrą pilti prieš šildant jogurtą ar po?
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Ačiū už receptą, blynukai tikrai labai skanūs.
Ingredientai:
Kiaušinis - 1 vnt. Kas?
Cukrus - 15 g. Kas? Gramai rašomi be TAŠKO!!!
Vanilinio cukraus - 5 g. Ko? 🙄
Kefyras - 350 g (2,5 % riebumo) Kas?
Miltai - 340 gramų. Kas? Kodėl gramų pilnas žodis, jei prieš tai rašėte santrumpą???
Soda - 3 gramai Kas? Kodėl gramai pilnas žodis, jei prieš tai rašėte santrumpą???
Aliejus kepimui Kas?
Pašildyti jogurtą iki 40% ar kefyrą taip ir nesupratau..
Iš kažkur tai atsirado jogurtas
Skaitau recepta , ok viskas aišku. Skaitau paruošima..... opa kosmosas dar jogurtas iš kur? , recepte nieko nemini apie joki jogurta , skaitom toliau o atsirado kefyras ... kada? Neaišku. Bet jis sąveikauja su soda o tai jau gerai! :D
O tai kada kefyrą pilti prieš šildant jogurtą ar po?
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.