Salotos gaminamos iš paprastų ir nebrangių ingredientų, tačiau džiugina neįprastu skonių deriniu.
Sudedamosios dalys:
Virtos vištienos filė 1 vnt.
svogūnas 1 vnt.
virti kiaušiniai 2 vnt.
saldžiarūgštis obuolys 1 vnt.
kietasis sūris100 g
majonezo pagal skonį
aliejaus kepti
žalumynų papuošimui
Gaminimas:
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį, ant viršaus užtepkite majonezo.
Sudėkite keptą svogūną ir tarkuotus kiaušinius, tada vėl aptepkite majonezu.
Nulupkite obuolį, jį sutarkuokite ir šį sluoksnį užtepkite majonezu.
Sutarkuokite kietąjį sūrį, aptepkite majonezu. Jei norite, papuoškite žolelėmis.
Mėgaukitės!
Rašyti komentarą