Tai geriausias visų laikų trapios tešlos sausainių receptas. Jums reikės miltų, sviesto ir 20 minučių laiko

Receptui reikės 15-20 minučių. Sausainiai paruošiami greitai ir lengvai. Juos galima pagaminti bet kokios formos. Tai geriausias smėlinių sausainių receptas.

Produktai: 

Sviestas: 200 g sviesto;

280 g miltų;

100 g cukraus pudros;

du kiaušinių baltymai;

pakelis vanilinio cukraus;

žiupsnelis druskos;

uogienės arba džemo.

Paruošimas

Sviestą išsukite iki purumo, suberkite cukraus pudrą. Išmaišykite ir toliau plakite.

Sudėkite baltymus ir toliau plakite.

Toliau plakdami mikseriu įberkite druskos ir baltymų.

Išmaišykite ir dalimis suberkite miltus. Išminkykite tešlą mentele. Ji turi būti nei per tiršta, nei per skysta.

Dėkite tešlą ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir formuokite ją taip, kaip norite.

Sausainius papuoškite uogiene.

Kepkite 20 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.

Šaltinis: gordonua.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder