© Yotube nuotr.
Tai geriausias visų laikų trapios tešlos sausainių receptas. Jums reikės miltų, sviesto ir 20 minučių laiko
Produktai:
Sviestas: 200 g sviesto;
280 g miltų;
100 g cukraus pudros;
du kiaušinių baltymai;
pakelis vanilinio cukraus;
žiupsnelis druskos;
uogienės arba džemo.
Paruošimas
Sviestą išsukite iki purumo, suberkite cukraus pudrą. Išmaišykite ir toliau plakite.
Sudėkite baltymus ir toliau plakite.
Toliau plakdami mikseriu įberkite druskos ir baltymų.
Išmaišykite ir dalimis suberkite miltus. Išminkykite tešlą mentele. Ji turi būti nei per tiršta, nei per skysta.
Dėkite tešlą ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir formuokite ją taip, kaip norite.
Sausainius papuoškite uogiene.
Kepkite 20 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Šaltinis: gordonua.com
Rašyti komentarą