Veganiškas pesto padažas - pilnas naudingų medžiagų

Paprastas veganiškas pesto padažas makaronams, sumuštiniams ir sriuboms pagardinti. Jis pilnas naudingų medžiagų: migdolų, turinčių daug būtinų riebalų, skaidulų, priešuždegiminio česnako ir daug vitamino C.

Paruošimas:

Mažiau nei 30 min.

Virinimas:

Nereikia virti

Patiekimas:

4 porcijoms

Ingredientai:

25 g šviežių baziliko lapelių

25 g špinatų, krapų ir (arba) raketės

25 g migdolų su odele, grubiai supjaustytų

½ česnako skiltelės, nulupta

1 šaukštelis šviežio citrinos sulčių 

5 šaukštai aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus

½ šaukštelio jūros druskos

šviežiai malto juodo pipiro

Gamybos būdas

Visus pesto ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ir maišykite, kol susidarys ryškiai žalia pasta su šiek tiek traškumo.

Pagal skonį pagardinkite prieskoniais. Vartokite iš karto arba laikykite šaldytuve iki savaitės.

Šaltinis: www.bbc.co.uk

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder