TOP PasaulisKaras Ukrainoje: Europa daugiau nei metus tiekė Indijos šaudmenis gynėjams ŽmonėsKodėl Maksimas Galkinas pakeitė rusišką vardą ir pavardę į latviškus ir kiek laiko tai truko (32) NuomonėsVerslininkė Jolanta Blažytė: Lietuvoje žmonės neatlaiko vis gerėjančio gyvenimo (73) Nauji PasaulisUkraina takoskyroje: atakos ar paliaubos? AutoRugpjūtį Lietuvos naudotų lengvųjų automobilių rinka išaugo daugiau nei 13 proc. ŽmonėsIngos Norkutės pokyčiai sulaukė didžiulio dėmesio: per parą – pusė milijono peržiūrų AktualijosVRK panaikino nuteisto Mindaugo Sinkevičiaus mero mandatą: politiką nuspręsta išbraukti ir iš kandidatų į Seimą sąrašo PasaulisPortugalija suvaldė mirtinus miškų gaisrus Visas kepimo padėklas per 5 minutes: skaniausi trapūs sausainiai Rašyti komentarą Jūsų vardas Komentaras Apie teksto formatus Plain text HTML žymės neleidžiamos. Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai Web page addresses and email addresses turn into links automatically. Sutinku su taisyklėmis MarMar, 2024-04-01 10:27Rasykit normalu recepta , o ne dalim . Sviesto nera net sarase o kiek jo deti ? Galvas prasisvieskit pedekai KeistuolėKeistuolė, 2024-03-28 05:27O tai kiek dėti sviesto ? Ingredientų sąraše jo nėra, o aprašyme rašoma apie sviestą. ??, 2024-03-27 21:22O kiek sviesto? Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Taip pat skaitykite ReceptaiRudeniška ir gardi savaitgalio vakarienė – iš super pigių „Superšeštadienio“ ingredientų ReceptaiKaip pakeisti majonezą: 7 skanūs ir sveiki variantai ReceptaiMoliūgų nauda sveikatai ir apkepas vos už 2 eurus: naudingi besirūpinantiems kūno linijomis ReceptaiGaivūs desertai su paskutinėmis šio sezono uogomis ReceptaiNetikėtai užklupo svečiai arba nėra noro gaminti? Atsiminkite šiuos 3 pigius ir greitus receptus su figomis ReceptaiŠokolatjė paslaptys: vaikystės skonis ir kvapas ReceptaiOriginalus būdas sunaudoti pomidorus: Kotrynos Starkienės pyragas taps rudens sezono hitu ReceptaiKodėl negalima mesti koldūnų į verdantį vandenį: pagrindinės priežastys, kaip teisingai virti Nauji LaisvalaikisRugsėjo 21-oji Lietuvoje ir pasaulyje PasaulisUkraina takoskyroje: atakos ar paliaubos? AutoRugpjūtį Lietuvos naudotų lengvųjų automobilių rinka išaugo daugiau nei 13 proc. ŽmonėsIngos Norkutės pokyčiai sulaukė didžiulio dėmesio: per parą – pusė milijono peržiūrų AktualijosVRK panaikino nuteisto Mindaugo Sinkevičiaus mero mandatą: politiką nuspręsta išbraukti ir iš kandidatų į Seimą sąrašo PasaulisPortugalija suvaldė mirtinus miškų gaisrus Klaipėdos pulsasStudentų lenktynės: 16-tą kartą atliktas eksperimentas (1) JūraJau šį šeštadienį – Lietuvos pajūrio tvarkymo akcija ir ilgalaikių tikslų aptarimo renginys GyvenimasPalangai sezoniškumas įtakos nebeturi LaisvalaikisSekmadienį – 1000 nemokamų el. paspirtukų visoje Lietuvoje PasaulisKyjivas saugumo sumetimais uždraudė pareigūnams naudoti „Telegram“ programėlę KriminalaiUgniagesiai Šiaulių kalėjime nuo elektros stulpo nukėlė nuteistąjį LietuvaMinisterija papildomai perka pusšimtį krovininių sunkvežimių PasaulisEuropos Komisija Ukrainai suteiks naują iki 35 mlrd. eurų paskolą (3) Load More
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Rasykit normalu recepta , o ne dalim . Sviesto nera net sarase o kiek jo deti ? Galvas prasisvieskit pedekai
O tai kiek dėti sviesto ? Ingredientų sąraše jo nėra, o aprašyme rašoma apie sviestą.
O kiek sviesto?
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.