Savaitgalio grūvas: žiemos varymas keliasi į šokių aikšteles

Savaitgalio grūvas: žiemos varymas keliasi į šokių aikšteles

Užsitęsusi žiema vis dar kausto pajūrio žemę, tačiau ateinantį savaitgalį mes skelbiame karą šiam įkyriam metų laikui. Nesušalti "Vakarų ekspresas" siūlo judant užvedančios muzikos ritmu, o sniegą tirpdyti karštais šokių judesiais.

Todėl pristatome Jums trumpą dėmesio vertų naktinių renginių anonsą, kuris padės kiekvienam "klubinėtojui" šį savaitgalį žengti vienu žingsniu arčiau pavasario.

Ketvirtadienis - tramplinas į savaitgalio šėlsmą

Nuotaikingą vasario 23-čios vakaro pradžią padovanoti žada kokteilių baras "Exclusive". Kurpių gatvėje įsikūrusi ir nakties pramogautojus kviečianti užsukti ramybės oazė lieka ištikima savo "atpalaidavimo misijai" ir ketvirtadienį siūlo pradėti latino muzikos ritmais. Vakarėlis "Latino Cocktail" pažada šildyti ne tik garsais, tačiau ir derančiais kokteiliais, kurių pavadinimai dvelks lengva Karibų erotika.

Tiems, kurie savaitės pabaigoje bus vis dar kupini jėgų, naktinis klubas "Kiwi" siūlo išbandyti jėgas "Superherojų naktyje". Vakarėlio organizatoriai ragina visus pasipuošti stipriausių superherojų kostiumais ir atvykti parodyti ištvermės šokių aikštelėje.

Penktadienis - nesustojantis linksmybių srautas

Paskutinį vasario penktadienį latino estafetę perima "Nesė Relax". Nesijausti vienišiems šokio sukūryje padės profesionalus šokėjas Tadas Rimgaila, pažadantis vakarėlio metu visiems padėti perprasti karšto šokio judesius.

Kad tirpstant sniegui nepaskęstume, kokteilių baras "El Calor" siūlo apsivilkti jūreivių uniformas ir skubėti į ekstravagantišką "Sailor night". Visus jūrų vilkus barmenai žada vaišinti specialiais, bet kokią jūros ligą gydančiais "šotais"...

Visus išgyvenusius ir iš jūros grįžusius sušildyti pasiruošęs Klaipėdos miesto centre įsikūręs naktinis klubas "dr.Who", skelbiantis prabangos kupiną vakarėlį "dr.Who Luxury". Muzikinę prabangą užtikrins net du garsų virtuozai - DJ Driule XL ir Justin Beat, kuriems visą vakarą kompaniją palaikys ir lankytojams akis paganyti leis "Pure Star Agency" šokėjos.

Šeštadienis - triukšmingas finalas

Oficialumo finalinėms savaitgalio sirenoms suteiks džentelmenų naktis, kurią vasario 25-ąją organizuoja klubas "Martini". Vakaro gėrimu be konkurencijos tapo viskis, o džentelmenams su kaklaraiščiu ar varlyte žadamos nuolaidos ir įėjimui.

Kad žiema po šio savaitgalio tikrai nesugalvotų grįžti, ją "pribaigti" ir vėl maloniai pasišovė naktinis klubas "dr.Who", skelbiantis gyvai atliekamų klubinių hitų šou. Garsų asorti, pavadintą "Club Hits Show", melomanams patiekti žada šaunusis Luko ir Dūnio duetas, jau ne kartą drebinęs įvairių klubų sienas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder