Klaipėdiečius apėme baltas pavydas stebint į prabangų laivą lipančias įžymybes

Klaipėdiečius apėme baltas pavydas stebint į prabangų laivą lipančias įžymybes

Ketvirtadienį klaipėdiečiai baltai pavydėjo elegancijos ir įžymybių šurmulio kruizinių laivų terminale lipantiems į prabangų laivą "Venus". Baltai pasipuošę svečiai rinkosi į baltą vakarą baltame laive, kurio metu buvo pristatyta rudenį Klaipėdoje vyksianti vestuvių paroda.

Justinas Jankevičius, Mantas Stonkus, Jolanta Leonavičiūtė, Agness Landau, Martynas Kavaliauskas, Violeta ir Vilius Tarasovai, Remigijus Žiogas, Juozas Butnorius, Kristina Kaikarienė ir daugelis kitų Lietuvos įžymybių dvi valandas pramogavo plaukiodami po marias. Vakarėlio dalyvius linksmino J. Jankevičius ir M. Stonkus.

Kaip ir pridera vestuvių parodos pristatymui, viskas tą vakarą buvo balta: nuo aprangos kodo iki užkandžių ir gėrimų. Renginio metu pristatyti trys vestuviniai įvaizdžiai, kuriuos pademonstravo svečiai iš užsienio. Susirinkusieji degustavo saldumynus, vyną, cigarus. Vestuvių paroda vyks spalio 17-18 dienomis Klaipėdoje. Parodos organizatoriai reklamos agentūra "Stand up" ir renginių organizavimo įmonė "Trys karaliai".

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder