"Auksiniuose svogūnuose" - magijos seansas

"Auksiniuose svogūnuose" - magijos seansas

Artėjant balandžio 1-ajai, profesinei melagių, kvailių ir, nepabijokim šio žodžio, Seimo narių profesinei šventei, tradicinės "Auksinių svogūnų" apdovanojimų ceremonijos organizatoriai yra visiškai nusiteikę, kad šis renginys bus paskutinis.

"Mes pažadinome tokias jėgas, kurių nesuvaldytų net Gendalfas, Haris Poteris ir Algimantas Čekuolis visi drauge", - braižydamas ant parketo pentagramas aiškino nuolatinis "svogūnų" rengėjas Marijus Mikutavičius. - Čia ne kokį generalinį prokurorą ar ūkio ministrą iš kėdės išspirti, čia žaidžiame su tokia galybe, su kuria net STT bijo prasidėti."

Iki šiol "Auksiniai svogūnai" neprasidėdavo su paranormaliais reiškiniais, palikdami juos būrėjų, ekstrasensų ir egzorcistų rankose. "Antra vertus, jeigu įprastą šiokiadienį gali pamatyti kokią astrologę televizoriuje rimtu veidu aiškinančią Lietuvos Vyriausybės horoskopą, kodėl mums balandžio pirmąją nepabandžius žengti dar toliau?" - klausė M. Mikutavičius, keikdamasis, kad turgaus prekeiviai nors jau ir turi kasos aparatus, tačiau specialiam magijos seansui reikalingos juodo gaidžio kojos niekaip negali pristatyti...

Šių metų "Auksiniuose svogūnuose" bus kartą ir visiems laikams išsiaiškinta, kur keliauja kadenciją baigusių politikų sielos.

Organizatoriai supranta tokio eksperimento riziką ir yra pasiruošę visiems jo padariniams. Ceremonijos vieta Vilniuje apdrausta, testamentai parašyti, su giminėmis atsisveikinta.

"Visi žinome, kad kadenciją baigusių politikų sielos paprastai atgal negrįžta. Paksas - išimtis, patvirtinanti taisyklę, - bylojo M. Mikutavičius. - Gali būti, kad ir mes iš šios pažintinės kelionės nebesugrįšime. Tačiau TV3 žiūrovai turės unikalią galimybę tiesioginiame eteryje pamatyti, kad tiesa vis dar slypi kažkur anapus."

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder