Klaipėda jau turi "Vaikų supermiestą"

Klaipėda jau turi "Vaikų supermiestą"

Sveikinimo žodžių susirinkusiesiems negailėjo miesto vadovai bei už pergalę atsakingi šou dalyvavusios komandos vedliai.

"Klaipėda buvo, yra ir bus supermiestu", - šypsodamasis tarė miesto Tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto pirmininkas, buvęs Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius.

Jam pritarė ir dabartinis meras Vytautas Grubliauskas. Pasak jo, klaipėdiečiai seniai žinojo, kad gyvena supermieste, tačiau tą reikėjo įrodyti visai Lietuvai.

"Dabar puikiai suvokiu, ką jaučia žmogus, kai jis laimi krepšinio ar futbolo rungtynes ir jo garbei giedamas šalies himnas", - apie pergalę ir savo komandos indėlį į gimtąjį miestą net susigraudinęs kalbėjo Klaipėdos komandos "karvedys" dainininkas Simonas Donskovas.

V. Grubliauskas į sceną pakvietęs "Mano miesto Klaipėdos" asociacijos prezidentą Raimondą Beliauską už koordinavimą ir organizavimą jam įteikė padėkos raštą.

"Buvo toks animacinis personažas Kulverstukas, kuris sakė: "Statėme, statėme ir pagaliau pastatėme", - ant scenos raudonos juostos perkirpti pakviestas apie nuveiktą darbą kalbėjo Klaipėdos komandos prodiuseris Gintaras Bendžius.

Iškilusia aikštele džiaugėsi ir paprasti žmonės.

"Vaikams labai smagu. Mes čia jau žaidėm, labai pati", - sakė su savo vaikais į Jūros šventę atvažiavusi miesto viešnia Jurga.

"Aikštelė labai naudinga. Vaikučiai galės nemokamai pažaisti. Nuostabu", - gera nuotaika dalinosi klaipėdietė Birutė.

LNK televizijos projektą "Lietuvos supermiestas" laimėjusios Klaipėdos komandos miesto vaikams dovanota žaidimų aikštelė pastatyta už labdaros aukcione parduotus projekto organizatorių skirtus prizus - televizorius. Pagal anksčiau numatytą minimalų aikštelės statybų planą aikštelės įrengimui reikėjo 30 tūkst. Lt. Kadangi labdaros koncerte-aukcione iš viso buvo surinkta per 45 tūkst. Lt,  G. Bendžius pažadėjo, kad rugsėjį aikštelę papildys dar du įrenginiai.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder