Rytoj į kelionę išvyksta linksmasis "Vakarų ekspresas"

Rytoj į kelionę išvyksta linksmasis "Vakarų ekspresas"

Rytoj, rugsėjo 15 d., populiariausias uostamiesčio dienraštis "Vakarų ekspresas" švenčia solidų 20 metų jubiliejų. Primename, jog kviečiame visus savo skaitytojus gimtadienį švęsti kartu ir dovanojame kelionę linksmuoju "Vakarų ekspresu".

Klaipėdos mieste linksmasis "Vakarų ekspreso" traukinukas kursuos jau rytoj nuo 14 iki 18 valandos. Juo nemokamai pasivažinėti galės visi, norintys praleisti dienraščio gimtadienį kartu. Ypač laukiamos šeimos su vaikučiais. Jūsų čia lauks įvairios pramogos.

Traukinuko maršrutas - Mažvydo alėja prie "Vakarų ekspreso" redakcijos - Lietuvininkų aikštė - Kruizinių laivų terminalas. Važiuodami "Vakarų ekspreso" traukinuku ne šiaip ilsėsitės ir dairysitės aplinkui. Numatomi ir keli specialūs sustojimai, kurių metu šventės vedėjas ir jo asistentės dovanos prizus, įvairiausius suvenyrus, turėsite galimybę laimėti "Vakarų ekspreso" prenumeratą, galėsite dalyvauti gausybėje smagių konkursų.

Linksmasis "Vakarų ekspresas" lauks Jūsų prie dienraščio redakcijos (M. Mažvydo al. 3, Klaipėda) ir į kelionę pajudės rytoj 14 valandą. Nespėjusieji į pirmąjį reisą neturėtų nusiminti - traukinukas, važiuodamas kas pusvalandį, apsuks apie 10 ratų, todėl iki 18 valandos galimybę pasivažinėti turės visi pageidaujantys. Vietos tikrai užteks - vienu reisu galės vykti per 50 žmonių.

Pamačius "Vakarų ekspreso" traukinuką, kviečiame tiesiog šokti į vieną iš vagonų ir linksmai praleisti populiariausio uostamiesčio dienraščio gimtadienio akimirkas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder