"Vakarų ekspreso" jubiliejaus proga - dovanos bendraamžiams

"Vakarų ekspreso" jubiliejaus proga - dovanos bendraamžiams

Lygiai po savaitės dienraštis "Vakarų ekspresas" švęs solidų 20 metų jubiliejų. Būtent 1990 metų rugsėjo 15 dieną šviesą išvydo pirmasis šio laikraščio numeris.

Mes tęsiame tradiciją šia proga susitikti su savo bendraamžiais - tą pačią 1990 metų rugsėjo 15 dieną gimusiais "vaikais".

Todėl ateinantį trečiadienį kviečiame užsukti į redakciją tą dieną jau 20 metų sulauksiančius jaunuolius. Jūsų čia lauks dovanos - "Vakarų ekspreso" išleista Gražinos Juodytės knyga "Klaipėdos akvarelės" bei dienraščio metinė prenumerata.

Prieš dešimtmetį redakcijos svetainėje lankėsi 1990 metų rugsėjo 15 dieną gimę Kristijonas Lukoševičius bei Astijus Kupstys su tėvais. Pastarasis buvo užsukęs pasveikinti "Vakarų ekspreso" ir 15 metų proga. Įdomu, kaip jiems sekasi dabar? Taip pat būtų įdomu susipažinti ir su kitais tą pačią dieną gimusiais jaunais žmonėmis.

Laukiame Jūsų "Vakarų ekspreso" redakcijoje (M. Mažvydo al. 3, Klaipėda) rugsėjo 15 dieną (dėl viso pikto turėkite gimimo datą patvirtinantį asmens dokumentą), o jei negalėtumėte atvykti, paskambinkite telefonu (8 46) 411308 arba parašykite elektroniniu paštu [email protected].

Beje, staigmenų "Vakarų ekspreso" 20-mečio proga ateinantį trečiadienį sulauks ir daugiau dienraščio skaitytojų. Apie jas skaitykite ateinančio pirmadienio numeryje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder