Politinės partijos Rusų aljansas pareiškimas

Politinės partijos Rusų aljansas pareiškimas

Politikoje neretai sutinkami žmonės, kurie populiarumo siekia ne konstruktyviu darbu, o bandydami atkreipti į save dėmesį įvairiomis provokacijomis. Šie žmonės svaidosi skambiais politiniais pranešimais ir šokiruoja aplinkinius ekstravagantiškais poelgiais.

Kažką panašaus teko stebėti Klaipėdos miesto savivaldybės posėdžių salėje balandžio 16 dieną, pirmojo naujosios miesto Tarybos posėdžio metu. Tik nuskambėjus Lietuvos Respublikos himnui, naujai išrinktos tarybos nariams iškilmingai ištarus priesaikos žodžius, frakcijos „Puteikis plius“ atstovai užsidėjo medicinines kaukes, taip šokiruodami posėdžio dalyvius ir svečius.

Frakcijos pirmininkė Nina Puteikienė viešai pareiškė, kad ši akcija buvo organizuota kaip protestas prieš tai, jog į Klaipėdos miesto valdančiąją koaliciją pateko politinė partija Rusų aljansas, kuri, jos žodžiais tariant, yra minima Lietuvos Respublikos valstybės saugumo departamento ataskaitoje kaip nepatikima ir netgi priešiška Lietuvos Respublikai. Saugumo departamento ataskaita yra viešai prieinama ir kiekvienas gali įsitikinti tuo, kad N. Puteikienės žodžiai – ne kas kita, kaip šmeižtas. Saugumo departamento ataskaitoje nėra nei vieno iš tų žodžių ar įvertinimų, kuriuos N. Puteikienė citavo žurnalistams.

Atsakydama į šį akivaizdų melą, Politinės partijos Rusų aljansas valdyba pareiškia, kad mūsų partija niekada nebuvo politinių skandalų dalyve, nevykdė jokių neteisėtų veiksmų, tuo labiau veiksmų, nukreiptų prieš Lietuvos valstybę. Saugumo departamento tarnyba niekada nekėlė jokių pretenzijų mūsų politinei organizacijai. Pastaruosius 8 metus Rusų aljanso frakcija sėkmingai dirba Klaipėdos miesto tarybos valdančiojoje koalicijoje. Per šiuos metus nepraradome mūsų rinkėjų ir partnerių pasitikėjimo. Šiemet Klaipėdos miesto savivaldos rinkimuose mus palaikė 6 tūkstančiai rinkėjų. Mes vertiname Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio principingą poziciją ir suteiktą mums pasitikėjimą - kvietimą dirbti valdančiojoje koalicijoje. Ateinančius 4 metus Rusų aljanso atstovai Klaipėdos miesto taryboje nusiteikę konstruktyviai dirbti miesto ir gyventojų gerovei.

Politinės partijos Rusų aljansas

Valdybos pirmininkė

Tamara Lochankina

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder