Meras ir Taryba sulaukė 9 prašymų dėl parko

Meras ir Taryba sulaukė 9 prašymų dėl parko

Visuomeninis judėjimas „Klaipėdieti! Atgaivinki savo miesto parką" Klaipėdos miesto merui ir Tarybai nusiuntė 9 prašymus.

VE.lt pateikia juos neredaguotus:

2011 buvo ES projektas - 1 etapas tvarkymo darbų Jūros parke ( buvusiam Poilsio parke), buvo gautos lėšos parko sutvarkymui. Skaudu, kad dabar parkas neprižiūrimas, kaip turėtų. Miesto parkams , gėlynams trūksta valdžios dėmesio.

Labai prašome :

1. Sudaryti darbo grupę Parko klausimams spręsti prie miesto savivaldybės ar miesto tarybos narių, į ją pakviečiant visuomenės atstovus, savivaldybės darbuotojus, miesto tarybos narius.

2. Prašome H.Manto 83, Klaipėdoje pastato 2 aukšte skirti patalpas parko mylėtojams.

3. 2011 prašėme savivaldybės UAB „ Poilsio parko " finansinių dokumentų kopijas, negavome , apskundėme administraciniam teismui – teismas išaiškino, kad savivaldybė privalėjo duoti dokumentus ir dalį žyminio mokesčio priteisė iš Klaipėdos savivaldybės grąžinti mums.

Prašome kontrolės komiteto atlikti tarnybinį patikrinimą ir iš kaltų asmenų grąžinti mums administracinio teismo priteistą sumą. Kad nebebūtų ydingos praktikos neteikti prašomų dokumentų besidomintiems miestiečiams. Dokumentą neteikti informacijos mums pasirašė savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė, kuri yra pavaldi miesto tarybos nariams.

4. Prašome savivaldybės internetiniame portale įkelti savivaldybės, jos kontroliuojamų įmonių ir UAB-ų finansines ataskaitas ir informuoti mus iki kada tai bus padaryta ?

5. UAB “Poilsio parko " įmonė įkurta 1953.05.25 , įmonės dokumentai turi istorinę vertę. Parkas glaudžiai susijęs su miesto istorija . Likviduojant įmonę, prašome neperduotus dokumentus miesto archyvui perduoti Klaipėdos apskrities viešąjai I. Simonaitytės bibliotekai ir pagal galimybę leisti susipažinti klaipėdiečiams.

6. Prašome pateikti detalią informaciją dėl UAB „ Poilsio parko " likvidavimo – kiek priskaityta ir sumokėta akcininkams, likvidatoriui .ir kt. išlaidos. Kokios nekilnojamo turto vertės po perkainojimo ? Kas yra likvidatorius ?

7. Kada vėl bus atstatyti 2011 vasarą Parke dingę suoliukai ? Parko inventorius dar nebuvo perduotas savivaldybei iš darbų užsakovo – UAB „Konsolės ".

8. Į dabar vykdomą gyventojų apklausą prašome įtraukti klausimą susijusi su miesto parkais.

9. Prašome pateikti detalią informaciją pagal paslaugas – kiek lėšų buvo skirta Parko tvarkymui per paskutiniuosius 5 metus ?

Taupant administravimo išlaidas Jūsų atsakymo laukiame į mūsų el. paštą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder