Seniausia profesija sugadino naują gyvenimą

Seniausia profesija sugadino naują gyvenimą

Klaipėdoje veikia prostitucijos tinklas, o jo konspiracija - tokia, kad joks žmogus niekada nepagalvotų. Tokią versiją pateikia vienas vidutinio amžiaus klaipėdietis, "ne vienerius metus artimai bendravęs su prostitute ir to nežinojęs".

Išsiskyręs vyras manė, jog prasideda naujas gyvenimas, kai prieš kurį laiką sutiko jam patinkančią moterį.

"Gyvenau su ja 4 metus, įsigijome nekilnojamojo turto, nedaug trūko, kad būtumėme sukūrę šeimą. Ir tada išlindo yla iš maišo", - pasakojo anonimu panoręs likti, jokių vardų ir konkrečių vietų neminėjęs vyras.

Jis tvirtina, kad prieš ketverius metus susipažino su išvaizdžia, seksualia moterimi, esą ji pirma parodė iniciatyvą ir vyrą greitai suvystė. Pradžia buvo puiki, jie elgėsi kaip jauni įsimylėjėliai: seksas ryte, per pietus ir vakare, romantika.

"Manau, jog ji turėjo tikslą mane sugundyti, ištekėti ir baigti tą darbą - juk jai buvo jau per 40, greitai taps niekam nereikalinga", - pasakoja vyriškis.

Susipažino jie viename uostamiesčio prekybos centre įsikūrusioje siuvykloje. Tiesa, klaipėdietis tikina tik dabar supratęs, jog reikėjo iš karto atkreipti dėmesį į kai kurias detales: nors pažinties pradžioje jo naujoji draugė guodėsi, jog uždirba labai mažai, tačiau rengėsi puikiais drabužiais, jos dukros - irgi, ne kruopas ir ne makaronus valgė. Be to, buvo svečiuose pas jos "kolegę", kuri gyveno prabangiame bute senamiestyje, važinėjo su apynauju automobiliu. Irgi siuvėja.

Be to, jo draugė labai vengdavo viešumos ir laisvalaikį dažniausiai praleisdavo namuose: žiūrėti serialus ir skaityti bulvarinius žurnalus buvo mėgstamiausias moters užsiėmimas, knygos ar kultūriniai renginiai neįdomūs. Tik atsiliepusi į skambutį valandai dingdavo - esą klientams reikėdavo nuvežti pasiūtą ar pataisytą drabužį.

Taigi, vyras nutarė slapčia stebėti jos darbovietę - siuvyklą, ir atkreipė dėmesį į pasikartojantį klientų bei darbuotojų elgesį.

"Vyrai atvyksta prabangiais automobiliais, pasitaiko ir moterų. Klausia - "ar mano gaminys gatavas?", "ar atvešite į namus?", susimoka dažniausiai 200 litų kupiūromis ir abu kartu geram pusvalandžiui dingsta. Darbuotojos, kurios irgi išvaizdžios moterys, tokiu atveju uždaro patalpas, užkabina lentelę, jog greitai grįš. Kartais jos klientus kažkur vežasi savo automobiliais. Juk buvo Klaipėdoje atvejis, kai policija susekė prostitucijos tinklą, pridengtą erotinių prekių parduotuvės veikla. Manau, kad šiuo atveju yra kitokia konspiracija - kas pagalvos, jog prostitucija dangstoma siuvyklos darbu", - pasakoja vyras.

Po kurį laiką trukusio slapto stebėjimo jis ryžosi savo draugei išrėžti manąs, jog ji prostitutė.

"Ir ji reagavo ramiai, to neslėpė. Pagrasinau, jog papasakosiu tėvams, bet ji atšovė, kad gimdytojai tai seniausiai žino. Man keista, jog artimieji tokius dalykus toleruoja", - tęsė pasakojimą klaipėdietis.

Jis tikina telefonu pranešęs apie tai policijai, tačiau jos reakcija esą šokiravo.

"Policijos pareigūnai ir vienos saugos tarnybos darbuotojai ėmė mane sekti - anksti rytais sportuodamas parke pastebėjau, jog aplink ėmė sukiotis jų automobiliai, to anksčiau nebūta. Gal policija apie tai žino, gal jie "dengia" tą tinklą?", - spėliojo vyras.

Pastaroji versija jam dar įtikinamesnė pasirodė po to, kai draugė vyriškio kelias dienas neįsileido į butą, kuriame jie gyveno, neatsiliepė į skambučius.

"Susirūpinau, gal kas nutiko. Paskambinau į policiją. Netrukus pareigūnai atvyko, bet ne iš to komisariato, kurio aptarnaujamoje teritorijoje yra butas. Policininkams atvažiavus buvusi draugė pasirodė prie buto lango ir pakvietė policininkus užeiti. Gal ji bendrauja tik su tam tikrais pareigūnais?" - toliau spėliojo vyras.

Jis dievagojosi, kad nieko neišsigalvoja - esą pasakojimui ryžosi po išsiskyrimo su drauge praėjus kuriam laikui, viską gerai apmąstęs, praėjus šokui.

"Tačiau prostitucijos tinklai veikia, policija gaudo tik "plaštakes", o organizatorių neliečia. Man gaila tų moterų, juk jos - kaip prekės: praranda deramą išvaizdą, pasibaigia galiojimo laikas ir metamos lauk", - sako jis, pridūręs, kad tokių istorijų niekada nebūtų, jei prostitucija Lietuvoje būtų legalizuota.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder