Tu tylėjai, kai žudė laisvąją spaudą

Tu tylėjai, kai žudė laisvąją spaudą

Šiandien ir dabar žudomas PIRMAS nepriklausomos Lietuvos laikraštis RESPUBLIKA - o vadinantis save liberalu pilietis Masiulis delfi.lt sapalioja apie kažkokius niekam nereikalingus ir nesvarbius tiltus!

NĖ VIENAME portale apie tai nėra NĖ VIENO ŽODŽIO! Jokio žurnalistų bendruomenės solidarumo. NĖ VIENAS iš 7 buvusių kandidatų į Prezidento postą apie laikraščio RESPUBLIKA nužudymą nepasakė NĖ ŽODŽIO.

Tad kuo mes FAKTIŠKAI skiriamės nuo diktatoriaus Aleksandro Lukašenkos Baltarusijos? Iš esmės - niekuo. Pilietis A. Lukašenka elgiasi netgi savotiškai garbingiau - tiesiai šviesiai pasako: uždarau visas kenksmingas mano valdžiai masinės informacijos priemones.

Lietuvoje gi prisidengiama figos lapeliu - kažkokia komisija tam, kad asilai manytų - VALDŽIA SU RESPUBLIKOS SUNAIKINIMU neturi nieko bendro. Tuo tarpu bet kuris nenugabentas į Vasaros 5 Vilniuje PUIKIAI SUPRANTA- valdžia susidorojo su RESPUBLIKA todėl, kad ši nešoko pagal jos dūdelę. Ir visuomenė tyli - tad atsimink, tylinti visuomene: kai valdžia po euro įvedimo duos tau virvagalį pasikarti – skųstis ir kreiptis nebebus kur. Tu tylėjai, kai žudė laisvąją spaudą, tad be panikos apsidenk balta drobule ir tyliai tyliai pro buvusios RESPUBLIKOS langus šliuožk į kapines.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder