Žaidimų aikštelėje vaikų tyko pavojus

Žaidimų aikštelėje vaikų tyko pavojus

Portalo "VE.lt" redakcija šiandien sulaukė susirūpinusio miestiečio laiško. Jame miesto gyventojas perspėja, jog uostamiesčio Poilsio parko vaikų žaidimų aikštelėje yra nusidėvėjusi virvė, kuri kelia pavojų vaikų sveikatai.

Virvė yra pagaminta iš metalinio troso. Jos galai yra stipriai nusidėvėję, o iš jų kyšo aštrios vielos. Vienoje iš atsiųstų nuotraukų matosi, kad netoli šios virvės žaidžia vaikai. Tad tik laiko klausimas, kada šioje vietoje gali rimtai susižaloti kažkieno mažametė atžala.

"Įrenginio susidėvėjimo pradžią jau buvau pastebėjęs prieš gerą mėnesį ir nesuprantu, kodėl aikštelę aptarnaujanti organizacija iki šiol nesiėme jokių priemonių. Aikštelėje žaidžiantys vaikai nuolat susižaloja rankas į minėta susidėvėjimą ir skundžiasi tėvams. Negi reikia laukti, kol įvyks rimtesnė nelaimė?, - laiške rašo susirūpinęs gyventojas.

Tad visus tėvus redakcija ragina būti atidiems ir patikrinti, kur žaidžia jūsų vaikai. Nes, tikriausiai, tik jūs galite apsaugoti savo vaikus nuo nelaimių miesto vaikų žaidimų aikštelėse.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder