"Banga" rikiuoja savo kariauną

"Banga" rikiuoja savo kariauną

2021 metų Lietuvos futbolo A lygos čempionatui besiruošiantys Gargždų "Bangos" futbolininkai toliau formuoja komandą - pratęsė sutartį su jaunu ir perspektyviu žaidėju Ignu Venckumi bei pasikvietė krašto gynėjo ir saugo pozicijose galintį žaisti Ernestą Stočkūną.

I. Venckus "Bangos" ekipos marškinėlius vilkės trečią sezoną. Praėjusiais metais jis debiutavo A lygoje, čia žaidė 12 rungtynių ir aikštėje praleido 221 minutę. Startinėje sudėtyje jis pasirodė paskutinio A lygos turo rungtynėse Panevėžyje ir LFF taurės dvikovoje su Vilniaus "Riteriais". Be to, I. Venckus ženkliai prisidėjo prie "Bangos B" čempioniškos sėkmės II lygoje - jo sąskaitoje net 19 įvarčių.

Ignas tikisi gero artėjančio sezono. "Praėjęs sezonas buvo sėkmingas visam "Bangos" kolektyvui - rezultatai viršijo lūkesčius. Artėjančiame sezone tikiuosi daugiau minučių aikštėje. Būtų gerai nustebinti visus dar labiau ir parodyti, kad praėjęs sezonas nebuvo atsitiktinumas", - sakė žaidėjas.

Pirmasis šio sezono komandos naujokas - E. Stočkūnas - yra patyręs futbolininkas: rungtyniavo Vilniaus "Žalgirio", Vilniaus "Riterių" ir Alytaus "Dainavos" ekipose. A lygoje D. Stočkūnas yra žaidęs 30 rungtynių (vienerias "Žalgiryje", likusias - "Riteriuose"), o 2020 metų antroje pusėje su "Dainavos" komanda rungtyniavo I lygoje.

2019-2020 metų cikle futbolininkas žaidė Lietuvos U-21 rinktinėje (žaidė visose 10 rungtynių).

"Į Gargždus atvykti paskatino tai, kad esu ne vieną kartą žaidęs prieš "Bangos" komandą ir matau, kaip su kiekvienas metais šis klubas auga ir tobulėja. Rezultatai rodo, kad klubas dirba ir eina tinkamu keliu. Gaila, kad praėjusį sezoną, užėmus ketvirtąją vietą, nepavyko užsitikrinti vietos Europoje. Pats asmeniškai stengsiuosi savo geru žaidimu padėti komandai siekti kuo aukštesnių tikslų. Tikėkimės, ir šiais metais pavyks iškovoti vietą ketverte", - kalbėjo E. Stočkūnas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder