Tradicinė „Šeimų šventė" sulaukė rekordinio dalyvių skaičiaus

Tradicinė „Šeimų šventė" sulaukė rekordinio dalyvių skaičiaus

Jau ketvirtą kartą Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos bei „Senukų” prekybos tinklo organizuotas didžiausias šeimų festivalis Lietuvoje - Šeimų šventė sulaukė daugiau nei 10 tūkstančių žmonių.

„Harmony Park” poilsio komplekse Prienų rajone šeštadienį surengta šventė, anot socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės, siekia skatinti Lietuvos šeimas kartu turiningai leisti laisvalaikį ir tuo pačiu - stiprinti šeimos narių tarpusavio ryšį.

„Nuotaikingos ir edukacinės pramogos šeimos narių ir bendraminčių apsuptyje suteikia galimybę vienas kitam padovanoti tai, kas brangiausia - savo laiką ir dėmesį", - sako A.Pabedinskienė.

„Senukų" prezidentas Artūras Rakauskas džiaugiasi, kad kadaise tik įmonės darbuotojams rengiama šventė išaugo į tokį svarbų ir didelį renginį, kuris sulaukia vis daugiau šeimų iš visos Lietuvos.

„Smagu dovanoti žmonėms šventę, kai matai tiek daug laimingų veidų, gražių emocijų. Šią dieną visoms mūsų šalies šeimoms siūlome džiaugtis buvimu kartu ir jau tradicine tapusia puikia švente", - sako A.Rakauskas.

Šių metų šventėje daugiausia dėmesio buvo skiriama vaikams, jų švietimui, ugdymui ir lavinimui. Visoje parko teritorijoje bus surengta per 30 nemokamų veiklų ir pramogų skirtingo amžiaus vaikams bei jų tėveliams.

Mažieji šventės dalyviai turėjo galimybę treniruotis su profesionaliais treneriais ir išbandyti jėgas varžybose su žinomais Lietuvos krepšininkais. Šventės metu koncertavo žinomi šalies atlikėjai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder