Linos vakarėlis senjorams

Linos vakarėlis senjorams

Oi, kaip senjorai pasiilgo rudenėlio ir tų penktadienių, kada vyksta šokiai ant parketo bendruomenės namuose. Po vasaros atostogų vėl buvome pakviesti į šventę, bet ne į paprastą šventę, o į Tarptautinės Pagyvenusių žmonių dienos minėjimą. Tai teko mūsų vadybininkei

Linai Papievytei paplušėti, vai teko, nes gavo žinutes, kad dalyvaus iki 200 žmonių, ne tik šokėjai, bet ir smalsuoliai.

Vakaro programa pateisino mūsų lūkesčius. Linksmai pradėtas naujo sezono startas. Pirmą kartą bendruomenėje svečiavosi Žvejų rūmų kapela „Vėtra“ , jos linksmų melodijų garsai vertė kojas kilnoti ir santūresniems, vadovas Gintautas Bareikis kvietė prisiminti liaudies šokius senai ir gerai žinomus, bet tokius mielus.

Vakarui įgavus pagreitį, sugūžėjo senjorai iš visų miesto kampelių ir tada salėje jau nebuvo kur prisėsti. Bet ko čia sėdėti, ne sėdėti susirinkome, o linksmintis. Žavus linijinių šokių mokytojas Mindaugas Padagas sužavėjo ne tik šokėjas, bet net vyrai pasijungė ir mokėsi judesio meno. Ar galėjome  pagalvoti, kad sulaukus 60++ taip smagiai  judėsime „Sirtakio“ ritmu, kad ir graikas būtų nustebintas.

Vakarą pratęsė visiems gerai žinomas akordeonistas Ramūnas Šlepavičius. Jam mūsų bendruomenės publika ir jos pageidavimai žinomi gerai, todėl melodijos lydėjo viena kitą lenkdamos ir priminė retro ritmus, kurie mus lydi nuo jaunystės ir lydės dar ilgai.

Neapseita ir be siurprizo. Vakaro vedėja pakvietė visus dalyvius pasivaišinti šventiniu, 30 kg. tortu, kuris buvo toks skanus, kad rodos pirmą kartą tokį ragavome, be to, mus ragino ir vaišino dvi jaunos damos Emilija ir Lina, jutome, kad iš širdies, su meile ir tikrai su švente.

       Skirstytis neskubėjome, nes jautėmės pagerbti ir norėjosi pratęsti malonias akimirkas. Ypač neskubėjo vieniši, jie tikrai pasijuto šventėje ir galbūt pagalvojo,  būtų gerai  kad vėl po kurio laiko pakviestume į panašų vakarėlį.

       Klaipėdos miesto savivaldybė pasirūpino, kad senjorams šventė būtų kuo ilgesnė, todėl šeštadienį pakvietė į spektaklį  „ Kai tu mane pakvietei„,o sekmadienį į trijų žavių, žinomų atlikėjų grupės „La FOrza“ koncertą „Tau meile“ Žvejų rūmų salėje, kur buvome pasveikinti miesto mero Vytauto Grubliausko, ir maloniai sutikti rūmų vadovo Juozo Lenkausko su visu aptarnaujančiu personalu priešakį.

         Nėra jau taip blogai būti senjoru, jei tu esi orus, pozityvus ir geranoriškas – tada ir sulauki panašaus atsako.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder