Skanus ir lengvai paruošiamas užkandis: išbandykite ypatingą lašišos tartaro receptą!
Ingredientai
Lašišos filė 200 g
Šaltai rūkyta lašišos filė 200 g
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Marinuoti agurkėliai 10 vnt.
Laiškiniai česnakai 1 ryšulėlis (-iai)
Kaparėliai 2 šaukštas (-ai)
Dižono garstyčios 1 šaukštas (-ai)
Druska ir juodieji pipirai pagal skonį
Citrinos 1 vnt.
Patiekti su
traški duona arba duonos paplotėliai
Gaminimo eiga
Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su prieskoniais bei priedais.
Patiekite ant duonos paplotėlio arba traškios duonos.
Žalią ir rūkytą lašišą supjaustykite labai mažais gabalėliais.
Raudonąjį svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite jį ir agurkėlius.
Pasmulkinkite laiškinius česnakus.
Lašišą sumaišykite su svogūnais, agurkėliais, laiškiniais česnakais, kaparėliais ir garstyčiomis.
Pagardinkite druska, pipirais ir keliais lašiukais citrinos sulčių.
Patiekti su: Lašišos tartarą patiekite ant traškios duonos arba duonos papločio.
Skanaus!

Rašyti komentarą