Skanus ir lengvai paruošiamas užkandis: išbandykite ypatingą lašišos tartaro receptą!

Lašišos tartaras - skanus ir lengvai paruošiamas užkandis su lašiša ir klasikiniais tartaro priedais (Dižono garstyčiomis, kornišonais, kaparėliais, svogūnais ir šiek tiek citrinos). Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su prieskoniais bei priedais. Patiekite ant duonos paplotėlio arba traškios duonos.

Ingredientai

Lašišos filė 200 g

Šaltai rūkyta lašišos filė 200 g

Raudonieji svogūnai 1 vnt.

Marinuoti agurkėliai 10 vnt.

Laiškiniai česnakai 1 ryšulėlis (-iai)

Kaparėliai 2 šaukštas (-ai)

Dižono garstyčios 1 šaukštas (-ai)

Druska ir juodieji pipirai  pagal skonį

Citrinos 1 vnt.

Patiekti su

traški duona arba duonos paplotėliai

Gaminimo eiga

Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su prieskoniais bei priedais.

Patiekite ant duonos paplotėlio arba traškios duonos.

Žalią ir rūkytą lašišą supjaustykite labai mažais gabalėliais.

Raudonąjį svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite jį ir agurkėlius.

Pasmulkinkite laiškinius česnakus.

Lašišą sumaišykite su svogūnais, agurkėliais, laiškiniais česnakais, kaparėliais ir garstyčiomis.

Pagardinkite druska, pipirais ir keliais lašiukais citrinos sulčių.

Patiekti su: Lašišos tartarą patiekite ant traškios duonos arba duonos papločio.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder