Sumaišę grietinę su kefyru, po dviejų dienų gausite dievišką užkandį (24)

Išsaugokite receptą ! Naminis grietininis sūris – kas gali būti skaniau už su meile paruoštą naminį maistą! Sūrį galima patiekti kaip užkandį , dėti į salotas arba tepti ryte ant skrebučio.

Ingredientai:

Grietinė 500 ml.

Kefyras 500 ml.

Krapai 1 pundelis

Druska 1 arbatinis šaukštelis

Paruošimas:

Perlenkite marlę 6 kartus.

Uždenkite marle kiaurasamtį.

Sumaišykite kefyrą, grietinę, įdėkite druskos ir pilkite masę į paruoštą indą.

Uždenkite ir paslėkite, dėkite į šaldytuvą 2 paroms. Krapus smulkiai supjaustykite.

Suformuokite iš sūrio batoną ir apvoliokite smulkiai pjaustytuose krapuose. Norėdami sūriui suteikti aštrumo galite pridėti porą išspaustų česnako skiltelių.

Raktažodžiai
O kur gauti receptą?
Romas, 2021-08-10 20:42
O kur gauti receptą?
Romas, 2021-08-10 20:42
Nu reiks bandyt, skanu turėtų būt, bet jau parašyta tai...paruošti kiaurasamtį(???), bet sudėt viską į indą 🤔 Nu ką gi, gal kiaurasamčio nenaudosiu, o koštuvan įklosiu sūrmaišį ar marlę, o tą koštuvą uždėsiu ant kokio indo nubėgimui. Mano supratimu, taip turėtų gamintis.
Jergau,, 2021-08-10 11:56
Sidebar placeholder