© bbcgoodfood.com
Tobuli ir purūs bananiniai keksiukai - tobulas pasirinkimas rudens vakarui
Jums reikės:
250g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
110g cukraus pudros
75g sviesto
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
2 kiaušinių
2 šakute trintų bananų
125ml pasukų
50g pekano riešutų
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 190C. Išdėliokite popierines keksiukų kepimo formeles į pasirinktą kepimo formą. Išmaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir žiupsnelį druskos.
Atskirame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą, vanilės ekstraktą, kiaušinius, trintus bananus ir pasukas.
Išmaišykite sausus ir šlapius ingredientus šakute. Stenkitės nepermaišyti. Įmaišykite skaldytus riešutus.
Supilkite tešlą į keksiukų formeles. Kepkite 20-25 minučių, kol keksiukai įgaus auksinę spalvą. Atvėsinkite.

Rašyti komentarą