Arbūzų limonadas - gaivu, skanu ir paprasta

Šis arbūzų limonadas atrodo nuostabiai, bet jį taip pat itin paprasta pagaminti. Puikiai tinka vaikų vakarėliui arba kaip gaivus vasaros gėrimas vaikams ar suaugusiems.

Ingredientai:

  • 1 didelis arba 2 maži arbūzai
  • 250 ml citrinos sulčių (iš buteliuko arba išspausti savo)
  • 100 g cukraus pudros
  • 1 l gazuoto vandens
  • 1 laimas, supjaustytas griežinėliais
  • maža sauja mėtų
  • smulkinto ledo

Gaminimas:

1 ŽINGSNIS

Nupjaukite arbūzo viršūnę ir dideliu šaukštu išskobkite jį, pakeliui ištraukdami kauliukus. Minkštimą pertrinkite per sietelį į dubenį. Minkštimą sudėkite į trintuvą (arba naudokite aukštą ąsotį ir rankinį trintuvą) su citrinos sultimis ir cukrumi, išplakite iki tyrės, tada įmaišykite gazuotą vandenį.

2 ŽINGSNIS

Į tuščiavidurį arbūzą įpilkite ledo ir užpildykite limonado mišiniu. Likusią dalį patiekite ąsotyje su laimo griežinėliais ir mėtomis. Šone turėkite dubenį papildomo susmulkinto ledo, kad svečiai galėtų limonadą atvėsinti.

Parengta pagal: www.bbcgoodfood.com

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder