Cukinijų pyragas: paprastas, bet nuostabaus skonio - nustebinsite visus!

Puikus cukinijų užkandis pyrago pavidalu.

Produktai

  • Jaunos cukinijos - 500 g
  • Morkos (mažos) - 1 vnt.
  • Svogūnai (maži) - 1 vnt.
  • Česnakas - 1 skiltelė
  • Grietinė - 4 šaukštai.
  • Kiaušiniai - 2 vnt.
  • Miltai - 4 šaukštai.
  • Druska - pagal skonį
  • Maltų juodųjų pipirų - pagal skonį
  • Augalinis aliejus - kepimui
  • Maltos paprikos (neprivaloma) - papuošimui
  • Žolelės - papuošimui

Gaminimas

  1. Sutarkuokite cukiniją stambia tarka.
  2. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.
  3. Ant augalinio aliejaus kepkite maždaug 15-18 cm skersmens cukinijų blynelius.
  4. Apkepkite visus blynelius iš abiejų pusių.
  5. Kol blyneliai kepa, kitoje keptuvėje apkepkite smulkintą svogūną, tarkuotą morką ir smulkintą česnaką, kol gražiai pagels.
  6. Druska, pipirai, įdėkite grietinės. gerai išmaišykite.
  7. Į lėkštę dėkite vieną cukinijų blyną, ant viršaus uždėkite svogūnų ir morkų įdaro, tada dar vieną blyną.
  8. Ir taip išdėliokite visus blynelius, uždengdami juos įdaru.

Paruoštą cukinijų pyragą ant viršaus galima pabarstyti paprika arba galite papuošti žolelėmis.

Skanaus!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder