Fantastiška česnakų užtepėlė: gardi ir kreminė - puikus šviežios duonos pagardas

Kaip pasigaminti Italijoje taip mėgstamą aromatingą užtepėlę ant duonos.

Ingredientai:

  • Česnakai
  • Alyvuogių aliejus
  • Sviestas
  • Druska
  • Petražolės

Paruošimas:

Įdėkite česnaką į kepimo formą, iš anksto išteptą alyvuogių aliejumi;

Šaukite į įkaitintą iki 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 40-50 min;

Į trintuvą supilkite aliejų, petražoles, druską ir supilkite česnaką;

viską gerai išmaišykite iki vientisos masės;

Patarimai:

Sviestą geriau iš anksto suminkštinti;

Galite pridėti prieskonių ir žolelių pagal savo skonį.

Kai kurie abonentai patarė į sviestą įdėti šiek tiek lydyto sūrio. Jie žada, kad skonis taps nepakartojamas.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder