Reikės:
- Plonas lavašas - 1 vnt.
- Kietasis sūris - 25-30 g
- Žolelių - pagal skonį
- Kiaušinis - 1 vnt.
- Druska - pagal skonį
- Maltų juodųjų pipirų - pagal skonį
- Sviestas - kepimui
Gaminimas:
- Sutarkuokite sūrį, susmulkinkite žalumynus.
- Į lavašo vidurį įmuškite kiaušinį, šiek tiek išmaišykite šakute, įberkite druskos, pipirų.
- Sudėkite sūrį ir žalumynus.
- Užlenkite kraštus, kad gautųsi trikampis.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Dėkite lavašą siūle žemyn ant keptuvės ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
- Lavašą su sūriu sudėkite į lėkštę ir patiekite.
- Kepta ji ypač skani karšta.
Gero apetito!
Rašyti komentarą