Įmaišykite tai į tešlą ir žagarėliai taps nepakartojami: tobulas receptas per 30 minučių

(1)

Kulinarinio tinklaraščio autorius Lozovskis pasakoja, kaip per 30 minučių pasigaminti tobulus žagarėlius.

Ingredientai

  • 320 g miltų;
  • trijų trynių;
  • 2 šaukštai cukraus;
  • druskos pagal skonį;
  • 60 g grietinės;
  • 40 ml brendžio;
  • 250 ml augalinio aliejaus;
  • cukraus pudros, jei reikia.

Paruošimas

  1. Sumaišykite trynius su cukrumi, druska.
  2. Įmaišykite grietinę. Išmaišykite.
  3. Supilkite brendį, suberkite miltus.
  4. Išminkykite tvirtą tešlą.
  5. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 15 minučių.
  6. Tešlą iškočiokite į 3 mm storio pyragą, supjaustykite vertikaliomis juostelėmis ir kiekvieną juostelę įpjaukite kampu, kad gautųsi rombai. Kiekvieno rombo centre padarykite nedidelį pjūvį. Per šį pjūvį perkiškite rombų viršų, kad susidarytų skritulys.
  7. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite žagarėlius. Aliejus turėtų juos apsemti.
  8. Iškepusius juos sudėkite ant popierinio rankšluosčio.
  9. Šiltus žagarėlius apibarstykite cukraus pudra.

"Iš trynių gaunama švelnesnė tešla nei iš viso kiaušinio. Baltymas - žagarėlį padaro labiau "guminį". Ir taip - nepakartojami", - pažymėjo tinklaraštininkas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder