Skaniausi morkų kotletai: tik keli ingredientai ir gausite šį puikų patiekalą - išbandykite!

Morkų kotletai yra labai geras daržovių garnyras ar net pagrindinis patiekalas. Juos lengva paruošti, o morkų kotletus gali valgyti net vaikai.

Produktai:

Didelės morkos - 3 vnt. (600 g)
Kvietiniai miltai - 100 g
Kiaušiniai - 3 vnt.
Druska - 1 žiupsnelis
Augalinis aliejus (kepimui) - 30-50 g

Kaip paruošti morkų kotletus:

  1. Nulupkite ir nuplaukite morkas. Ją sutarkuokite stambia tarka.
  2. Į tarkuotas morkas įmuškite 3 plaktus kiaušinius, suberkite miltus ir druską. Kruopščiai išmaišykite.
  3. Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite 2-3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Su šaukštu į keptuvę dėkite kotletus.
  4. Kepkite kotletus ant mažos ugnies po dangčiu, kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos apie 4-5 min.
  5. Taip apkepkite visus kotletus. Pagal poreikį įpilkite aliejaus po 1 valgomąjį šaukštą.
  6. Morkų kotletai paruošti.
  7. Morkų kotletukus patiekite karštus, galite su grietine.

Skanaus!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder