Skaniausi morkų kotletai: tik keli ingredientai ir gausite šį puikų patiekalą - išbandykite!
Produktai:
Didelės morkos - 3 vnt. (600 g)
Kvietiniai miltai - 100 g
Kiaušiniai - 3 vnt.
Druska - 1 žiupsnelis
Augalinis aliejus (kepimui) - 30-50 g
Kaip paruošti morkų kotletus:
- Nulupkite ir nuplaukite morkas. Ją sutarkuokite stambia tarka.
- Į tarkuotas morkas įmuškite 3 plaktus kiaušinius, suberkite miltus ir druską. Kruopščiai išmaišykite.
- Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite 2-3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Su šaukštu į keptuvę dėkite kotletus.
- Kepkite kotletus ant mažos ugnies po dangčiu, kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos apie 4-5 min.
- Taip apkepkite visus kotletus. Pagal poreikį įpilkite aliejaus po 1 valgomąjį šaukštą.
- Morkų kotletai paruošti.
- Morkų kotletukus patiekite karštus, galite su grietine.
Skanaus!
Rašyti komentarą