Kreminė tortelini sriuba

Šis kreminės tortelinių sriubos receptas pasižymi sūrio tortelini sultinyje su šviežiu baziliku, kubeliais pjaustytais pomidorais ir špinatais. Tai sveikas, jaukumą sukuriantis maistas, kuris yra skanus ir paruošiamas greičiau nei per 30 minučių!

Ingredientai:

•1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

•1 valgomasis šaukštas sviesto

•1 svogūnas, supjaustytas kubeliais

•2 skiltelės česnako, smulkiai supjaustytos

•Žiupsnelis smulkintų raudonųjų pipirų dribsnių (pagal skonį)

•1/4 puodelio miltų

•3 puodeliai daržovių sultinio

•411 g konservuotų pjaustytų pomidorų

•227 g pomidorų padažo

•½ arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko

•1 arbatinis šaukštelis itališkų prieskonių

•Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai (pagal skonį)

•227 g sūrio tortelini makaronų (šaldytų)

•1/2 puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio

•1 1/2 puodelio šviežių špinatų lapų (suspaustų)

•1/2 puodelio riebios grietinėlės arba pusės ir pusės (half and half)

•1/4 puodelio šviežių baziliko lapų, smulkintų

Paruošimas:

1.Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų ir sviestą. Kai ištirps, sudėkite svogūną ir kepkite, retkarčiais pamaišydami, 5 minutes.

2.Sudėkite česnaką. Įmaišykite miltus ir kepkite dar minutę.

3.Supilkite daržovių sultinį, pjaustytus pomidorus, pomidorų padažą, itališkus prieskonius ir džiovintą baziliką. Pagardinkite druska ir pipirais. Paragaukite sultinio ir, jei reikia, pakoreguokite prieskonius.

4.Užvirkite mišinį, tada sudėkite tortelinius. Virkite kelias minutes, kol torteliniai suminkštės.

5.Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite špinatus, parmezano sūrį ir grietinėlę.

6.Sudėkite smulkintą baziliką. Patiekite šiltą.

Pastabos:

•Tortelini sriuba su dešra: Dažnai mėgstame į šį receptą įdėti keptos maltos dešros. Kepkite ją kartu su svogūnu 1-ame žingsnyje.

•Daugiau daržovių: Tai puikus receptas, norint sunaudoti papildomas daržoves iš šaldytuvo. Kepdami svogūną, galite pridėti salierų, tarkuotų morkų, brokolių, smulkintų lapinių kopūstų, smulkintų cukinijų.

Laikymo instrukcijos:

Tortelinių sriubą uždengtą laikykite šaldytuve 3-4 dienas.

Šaldymo instrukcijos:

Paruoškite sriubą iki 3-io žingsnio (prieš dedant tortelinius). Leiskite jai atvėsti ir laikykite šaldymui tinkamame inde iki 3 mėnesių. Norėdami pašildyti, kaitinkite sriubą, kol užvirs, sudėkite tortelinius ir virkite kelias minutes, kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite špinatus, parmezano sūrį ir grietinėlę.

Šaltinis: www.tastesbetterfromscratch.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder