„Šokoladinis džemas" iš slyvų žiemai: jums reikia tik trijų ingredientų

Šokoladinis slyvų džemas yra paprastas ir skanus. Tokią uogienę paprasta paruošti, bet neįtikėtinai skanu. Lengvas šokolado skonis puikiai papildo slyvų rūgštumą, todėl ši uogienė yra tikras žiemos hitas.

Slyvų „Nutella" receptu pasidalijo kulinarinio tinklaraščio cookpad.com autorė. Ji pažymėjo, kad ši uogienė primena šokoladinę pastą su lengva rūgštele.

Sudedamosios dalys: 

  • 3 kg 500 g slyvų
  • 2 kg cukraus
  • 100 g kakavos

Kiek laiko virti šokoladinį džemą iš slyvų

Slyvas gerai nuplaukite, išimkite kauliukus. Slyvų minkštimą pertrinkite per mėsmalę. Suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Mišinį užvirinkite, tada nukelkite nuo ugnies. Supilkite kakavą, nuolat maišydami, kad ji nesudegtų. Supilkite uogienę į sterilizuotus stiklainius. Užsukite dangtelius.

Kvapni ir skani slyvų uogienė su šokoladu paruošta, skanu!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder