Ingredientai:
4 tortilijos įvyniojimai
4 šaukštai saulėje džiovintų pomidorų pesto (arba žaliojo pesto)
2 šaukštai augalinio aliejaus
4 laisvai laikomų kiaušinių
100 g subrendusio čederio ar kito sūrio, tarkuoto
Metodas:
Kiekvieną tortilijos įvyniojimą ištepkite 1 šaukštu pesto ir atidėkite.
Į nedidelę nepridegančią keptuvę ant vidutinės ugnies supilkite 1½ arbatinio šaukštelio aliejaus. Įmuškite vieną kiaušinį, supilkite jį į keptuvę ir pabarstykite ketvirtadalio sūrio kiekiu ir kepkite 1 minutę. Tortiliją, pesto puse žemyn, uždėkite ant kiaušinio, prispauskite ir kepkite minutę ar dvi.
Išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šalį, kol kartosite su likusiais kiaušiniais, sūriu ir tortilijomis.
Kai pakankamai atvės, susukite tortilijas su kiaušiniu ir sūriu.
Patiekite šiltą arba palikite atvėsti, kad galėtumėte naudoti pietums.
Šaltinis: www.bbc.co.uk
Rašyti komentarą