Ingredientai tartaletėms
Paruoštos tartaletės: 8 vienetai
Konservuoti ananasai: 400 g
Krabų lazdelės: 200 g
Kietasis sūris: 50 g
Majonezas: 2 valgomieji šaukštai
Česnakas: 3 skiltelės
Prieskoniai: druska ir rožiniai pipirai (pagal skonį)
Užbaigiamieji akcentai
Juodosios alyvuogės be kauliukų: 8 vienetai
Šviežios paprastojo krapų šakelės: pagal skonį
Raudonieji ikrai: dekoravimui
Kaip paruošti tartaletės
Tartalečių gaminimas yra lengvas ir malonus procesas, nes jums nereikia kepti pagrindinės tešlos. Pakanka tiesiog viską supjaustyti ir pripildyti.
Pirmiausia krabų lazdelės ir ananasai turi būti smulkiai supjaustyti.
Tada sūris sutarkuojamas smulkia tarka.
Česnakas susmulkinamas spaudikliu.
Visi ingredientai sujungiami, užpilami majonezu ir pagal skonį pagardinami druska bei pipirais.
Po to įdaras atsargiai paskirstomas tartaletėse, suformuojant kalveles. Užbaigiant patiekalą, tartaletės puošiamos raudonaisiais ikrais, alyvuogėmis ir krapų šakelėmis. Ši spalvinga užkandėlė taps tikra bet kurio stalo puošmena ir nudžiugins jūsų svečius!

Rašyti komentarą