"TikTok" receptas privers jus dievinti persikus: keptų vaisių desertas užkariavo tinklą

Šis receptas pagerins net ir vidutiniškų persikų skonį.

Vasara - puikus metas, kai gausu sezoninių vaisių ir daržovių. Pastaruoju metu įsibėgėjo persikų sezonas. Iš jų galite pasigaminti arbatos, ledų ar net vaisių salotų.

Tačiau tinkle "TikTok" užkariavo paprastas keptų persikų receptas, kuris privers jus kuo greičiau bėgti prie vaisių.

Kaip paruošti keptus persikus

Vaisius perpjaukite per pusę ir išimkite kauliuką. Tada juos reikia sudėti į kepimo formą pjūviu į viršų ir tolygiai patepti alyvuogių aliejumi. Po to persikus apverskite ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje 10 minučių.

Tuo tarpu sumaišykite cinamoną, cukrų, vanilės ekstraktą ir ištirpintą sviestą.

Išimkite persikus iš orkaitės ir apverskite juos taip, kad duobutės skylutė būtų nukreipta į viršų. Duobutė turi būti užpildyta sviesto mišiniu, tada kepkite dar 10 minučių.

Kai jie bus paruošti, galite įdėti kaušelį ledų arba plaktos grietinėlės ir skanauti.

Tai skanus, greitas ir paprastas desertas, kuriame persikai tikrai pakyla į kitą lygį.

Kepimas sukoncentruoja jų skonį ir saldumą, todėl tai taip pat puikus būdas vidutiniškus vaisius paversti daug skanesniais.

Šiam receptui taip pat galite suteikti rudenišką atspalvį, į mišinį įberdami ne tik cinamono ir cukraus, bet ir muskato riešuto, moliūgų pyrago prieskonių ir rudojo cukraus.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder