Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Gintaras
Gintaras ,

Tai kodėl negalima sugalvoti protingiau: nepatingėti atsiaušinti arbatą iki lengvo šiltumo ir t i k tuomet ištirpinti medų?! Beje, geriau tokį paruoštą skystį išgerti per plastikinį šiaudelį, kadangi medus l a b a i ėda dantų emalę

Pranas
Pranas,

Ar kada buvo ištirtas metilfurfurolas (glikozės -fruktozės skilimo produktas) arbatoje po medaus įdėjimo į karštą puodelį? Pasirodo Latviai ištyrė laboaratorijoje ir tos nuodingos medžiagos nerado.Ilgiau kaitinant medų jis tamsėje ir nuodingos medžiagos daugėja.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.