Tai kodėl negalima sugalvoti protingiau: nepatingėti atsiaušinti arbatą iki lengvo šiltumo ir t i k tuomet ištirpinti medų?! Beje, geriau tokį paruoštą skystį išgerti per plastikinį šiaudelį, kadangi medus l a b a i ėda dantų emalę
Pranas
Pranas,
Ar kada buvo ištirtas metilfurfurolas (glikozės -fruktozės skilimo produktas) arbatoje po medaus įdėjimo į karštą puodelį? Pasirodo Latviai ištyrė laboaratorijoje ir tos nuodingos medžiagos nerado.Ilgiau kaitinant medų jis tamsėje ir nuodingos medžiagos daugėja.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Tai kodėl negalima sugalvoti protingiau: nepatingėti atsiaušinti arbatą iki lengvo šiltumo ir t i k tuomet ištirpinti medų?! Beje, geriau tokį paruoštą skystį išgerti per plastikinį šiaudelį, kadangi medus l a b a i ėda dantų emalę
Ar kada buvo ištirtas metilfurfurolas (glikozės -fruktozės skilimo produktas) arbatoje po medaus įdėjimo į karštą puodelį? Pasirodo Latviai ištyrė laboaratorijoje ir tos nuodingos medžiagos nerado.Ilgiau kaitinant medų jis tamsėje ir nuodingos medžiagos daugėja.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.