Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vika
Vika,

Jau seniai kepimui naudoju kiaules taukelius kai kepdavau ant aliejaus holesterolis budavo didelis dabar beveik norma o lasinukus plonus isdiverdu ir su juoda duona gabaliuka suvalgau kasdien

Zuvis
Zuvis,

Ir vel atskleide! Viska tik atskleidzia! Didziausia sensacija! O mes lietuviai nuo priedku svieto valgom lasinius be jokio atskleidimo!

Giedrius.U
Giedrius.U,

Tai juk dar visai neseniai dietologai rėkė,kad lašiniai yra kūno žudikai.Ko gero,tie dietologai buvo kremlinai...Nes juk ukrainiečiai yra visada teisūs(pastaruoju metu).Taigi,lietuviai,drąsiai valgykime lašinius(ne sūdytus,o šalto rūkymo)ir stiprinkime imunitetą nuo debiliškų straipsnių.

U
U,

Ar jūs suprantate rašytojai ką rasot kas valgo žalius lašinius riebią miesa reikia virti o lašinius sūdyti druska ištraukia visas kenksmingas medžiagas iš lašinių

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.