Savaitgalio grūvas: aukštai danguje ar ant smėlio?..

Savaitgalio grūvas: aukštai danguje ar ant smėlio?..

Vasara įsibėgėja, o darbo diena vis trumpėja! Jau šiandien – mažasis savaitgalis, tačiau jis pradeda toli gražu ne mažas linksmybes... Pasižiūrėjęs į renginių sąrašą pradėjau ieškotis patogesnių batelių, kadangi grūvo geografija plečiasi su kiekviena savaite – šį kartą kilsime aukštai į dangų, o bijančius aukščio kviesiu karštu vasaros smėliu keliauti iki pat Palangos tilto!

Gausi ketvirtadienio pradžia

Vis daugiau pasilinksminimo vietų ketvirtadieniais duris atveria anksčiau. Pasilepinti dar nenusileidusios saulės spinduliais jau nuo 18 val. vakaro kviečia „Killerz Disco Bar“, nuo pat įsikūrimo stebinantis netradiciniais kokteilių skoniais. Šį kartą visų pamėgtų kokteilių skanavimas taps itin prasminga veikla - „Kill Bill!“ vakarėlio metu bus galima „užmušti“ savo sąskaitą ir laimėti įspūdingus prizus – rekordines nuolaidas visam savaitgaliui ar gėrimų rinkinius!

O visai šalia esančiame pastate valanda vėliau šėlti pradės naktinis klubas „Sputnik“, skelbiantis apšilimą naktį vyksiančiam tradiciniam studentų vakarėliui. Į vasarišką terasą užsukti kvies DJ Mindeep, šį sezoną jau pilnai užpildęs savo pasirodymų tvarkaraštį, tačiau vistiek nepamirštantis gimtojo miesto klubinėtojų ir pasiryžęs apšildyti juos atominiam savaitgaliui.

Sutemoms apgaubiant miestą, po savo kiemelyje augančiomis palmėmis pailsėti priims kokteilių baras „Exclusive“. Nemokamas įėjimas – gardus kąsnelis paskutinius egzaminus laikantiems studentams, norintiems atsipalaiduoti nuo varginančio vadovėlių vartymo. Beje, ilgą laiką šios pasilinksminimo oazės silpnoji vieta buvo prie pulto stovintis asmuo, tačiau klaidos taisomos ir šiąnakt į šokių aikštelę pasileisti kasų kvies tarp Klaipėdos naktinėtojų puikiai žinomas DJ MJo.

Vos už kelių žingsnių kokteilių baras „El Calor“ pulsuos nuo ritmingos muzikos garsų. „RnB Shake“ naktis – ideali vieta merginoms parodyti per žiemą sporto salėje ištreniruotą užpakaliuką ir jo galimybes skambant hip-hop ir RnB hitams!

Toli gražu nesustojam ir judam toliau... Prisimenate šarmingąjį Džonį Bravo? Savo raumenimis ir tobulai išpuoselėta šukuosena jis daužys širdis uostamiesčio merginoms naktiniame klube „Kiwi“. Hey mama!

Penktadienis – nuo debesų aukštybių iki smėlio karščio

Šį penktadienį drąsiai tituluoju kokybiškiausiu šiais metais...

Pradėti kojų tvirtumą atimančias linksmybes patariu iš paukščio skrydžio – atgimstanti K pastato terasa ant stogo jau rytoj atveria duris! Šią vasarą čia įsikuria mažas rojaus kampelis pavadinimu „SKY 21”. Durys atveriamos jau 20 val., o už jų laukia naujasis rezidentas Uncle Roll (grojęs su tokiais grandais kaip Phonique, D. Ramirez, Jimmy Van M ir kitais), taip pat svečias iš Vilniaus – Rococo. O kad romantiško saulėlydžio nesugadintų gurgiantis pilvas, „SKY 21” pristatys savo ilgai degustuotą meniu... Mačiau tik nuotraukas, bet po jų peržiūros ekranas tapo kaip reikiant aplaižytas!

Palydėję saulę, leidžiamės liftu į apačią ir iš karto panardiname kojas į smėlį... „dr.Who“ klubas visus pasitinka su „Beach Party“ vakarėliu, kuriame netrūks nei bikini demonstruojančių gražuolių, nei barmenų kuriamos egzotikos. Paplūdimio kolekcijos pristatymas, šlapių marškinėlių konkursas, kokosų aromatas... Svarbiausia nepamiršti pripučiamo gelbėjimosi rato – skęsti galbūt neteks, bet užtat grįžus namo ir pirmu bandymu nepataikius į lovą taip smarkiai neskaudės!

Kokia vasara be širdį apsalsti verčiančių ledų? Kokteilių bare „El Calor“ jų tikrai netrūks. Vadovaujami DJ MJo, ragausime pačių įvairiausių skonių gaivinančių skanėstų, kokteilių su ledais ir džiaugsimės išskirtiniu barmenų „Ice Show“ pasirodymu. O ar man vienam „stuktelėjo“ idėja apie lėtai ant kūno tirpstančius ledus? Karštų merginų, kurios būtų tam pasiryžusios, tikrai netrūks...

Kursas – kurortas! Jei triukas su ledais pavyko, nuostabiausia nakvynė su tokia karšta dama – ant pajūrio smėlio. Daugiausiai jo pasiūlys kauniečiai, atvežantys puikiai žinomą „Mojo Lounge“ dvasią. Vos keliasdešimt metrų nuo Palangos tilto visų pajūrio naktibaldų lauks naujoji kokybiškų gėrimų ir muzikos meka, siūlanti vaišintis iki pat aušros!

Sielą gaivinantis šeštadienis

Po tokios „užturbintos“ pradžios metas atgauti kvapą... Ir vėl pradedame nuo dangaus, tačiau šį kartą „SKY 21” paruošė ramesnę programą. Rami disco/house muzika, Karibų regiono kokteiliai ir po kojomis besileidžianti saulė...

Sąmoningai išlaikau tendenciją, jog sekanti stotelė - „dr.Who“ klubas. Toli eiti nereikia, tik nusileisti liftu, o siūlomas pramogų asortimentas nostalgiškai primins vakarykštę „nurautą“ dieną. Slėpininguose požemiuose šeštadienį gyvą pasirodymą klausytojams dovanos „DiscoVery“ komanda, scenoje atliksianti puikiai žinomus ir nenumarinamus klubinius kūrinius. O už pulto stovintis „skalbimo lenta vietoje pilvo“ DJ Justin Beat visą vakarą rėks - aš seksualus ir tai žinau!

Jokiu būdu šį kartą nepamiršau savo draugų iš „Kiwi“, kurie paskutinę linksmybių dieną pas save apgyvendins dėdę Džeką. Jo firminio „Jack Daniels“ gėrimo kainų neatskleisiu, tačiau jos tikrai mažesnės už grybų, parduodamų rudenį ties Varėnos miškais!

O pabaigai – ramus mix'as savaitgalio pradžiai:

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder